Aquamist

U bevindt zich hier:

Toepassing kantoren

Commerciële kantoorruimtes bieden meerdere uitdagingen voor veiligheid en bescherming; zoals goed geventileerde open ruimte, meerdere verdiepingen vol mensen en andere bezittingen.

Gebieden van een kantoor die brandbeveiliging vereisen, zijn over het algemeen niet beperkt tot vergaderruimten, cabines, persoonlijke kantoren of andere bezette gebieden waarin mensen werken. Verborgen en besloten ruimtes, zoals boven het plafond en onder de vloer met elektrische en datakabels, kunnen ook brandgevaarlijk zijn.

Een brandgebeurtenis in een verborgen ruimte van een kantoor kan niet alleen een bedreiging vormen voor de veiligheid van bewoners, maar kan ook leiden tot schadeherstel en bedrijfsonderbreking. Een gemiste kans die wordt toegeschreven aan downtime, kan een aanzienlijke impact hebben op een bedrijf.

Het beschermen van deze ruimtes vereist een oplossing die een evenwicht kan vinden tussen effectieve brandbestrijding en het minimaliseren van schade en het waarborgen van bedrijfscontinuïteit.

De VdS- en FM-goedgekeurde AquaMist ULF for Offices-brandbeveiligingsoplossingen:

  • Helpt schade en bedrijfsonderbreking tot een minimum te beperken.
  • Ontworpen om de benodigde ruimte en installatiekosten te verminderen.
  • Door derden getest en goedgekeurd.
Download brochure

Download Aquamist brochure

Het AquaMist-productassortiment omvat wereldwijd goedgekeurde Watermist-oplossingen die worden ondersteund door meer dan 100 jaar expertise in brandbeveiliging. AquaMist biedt een breed scala aan systemen om u de meest geschikte brandbestrijdingsoplossing te bieden om mensen en eigendommen te helpen beschermen tegen een breed scala aan brandrisico’s.

U kunt alle informatie lezen in de brochure. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.