Aquamist

U bevindt zich hier:

AquaMist Water Mist Fire Protection Solutions

Commerciële ruimtes, zoals kantoren, winkels, vrije tijd en hotels, bevatten een zeer gevarieerde mix van brandgevaar. Dergelijke bedrijfslocaties kunnen op elk moment worden bezet door enorm verschillende aantallen mensen en verschillende kritieke activa, die elk een uitdaging vormen voor de brandveiligheid.

De niveaus en mix van brandstoffen die binnen deze faciliteiten beschikbaar zijn, de veranderende bezetting en de configuratie van de constructie zelf kunnen elk bijdragen aan de snelle groei en ontwikkeling van een brand. Door de verticale openingen in een gebouw kan rook zich met weinig inspanning verspreiden. Uitgangsmiddelen kunnen worden aangetast door constructiefuncties; rook kan binnendringen in behuizingen en trappenhuizen, evenals via het HVAC-systeem.

Elke commerciële onderneming hecht waarde aan de activa die hun bedrijf nodig heeft om te presteren, van het personeel tot het pand dat ze bewonen. Continuïteit en vooruitgang zijn de sleutel tot commercieel succes en daarom is het beschermen van het leven van het personeel en elk structureel bezit zelf cruciaal voor de uitvoering van de bedrijfsactiviteit.

Download brochure

Download Aquamist brochure

Het AquaMist-productassortiment omvat wereldwijd goedgekeurde Watermist-oplossingen die worden ondersteund door meer dan 100 jaar expertise in brandbeveiliging. AquaMist biedt een breed scala aan systemen om u de meest geschikte brandbestrijdingsoplossing te bieden om mensen en eigendommen te helpen beschermen tegen een breed scala aan brandrisico’s.

U kunt alle informatie lezen in de brochure. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.