Aquamist

U bevindt zich hier:

Toepassing Kabeltunnels

Moderne steden zijn afhankelijk van de integriteit van kabeltunnels voor een groot aantal datacommunicatie, stroomdistributienetwerken en transportinfrastructuur. Ondergronds gelegen tunnels kunnen zich over lange afstanden uitstrekken en maken deel uit van de vitale informatie- en energie-infrastructuur die voorziet in commerciële, industriële en residentiële behoeften. De vluchtigheid van elektrische kabels in dergelijke systemen vormt een brandgevaar, wat tegelijkertijd een onderbreking van de datacommunicatie zou veroorzaken.

Kabeltunnels zijn omgevingen die ventilatiesystemen nodig hebben om te zorgen voor koeling en om systeemonderhoud mogelijk te maken in een omgeving die geschikt is voor bewoning door werknemers. De tunnels bevinden zich vaak onder de grond en het doorlopende beheer en onderhoud en de reparatie van de tunnels zorgen voor toegangsproblemen en de ruimte kan beperkt zijn. Een brandgebeurtenis in een kabeltunnel kan grote overlast veroorzaken voor verkeersnetwerken, bedrijven en buurtbewoners.

AquaMist ULF (Ultra Low Flow) voor kabeltunnels

  • Snelle onderdrukking.
  • Minimale verstoring.
  • AquaMist ULF voor kabeltunnels is een lagedrukbrandblussysteem met watermist met een hoog koeleffect, laag waterverbruik en minimale impact in het beschermde gebied.
Download brochure

Download Aquamist brochure

Het AquaMist-productassortiment omvat wereldwijd goedgekeurde Watermist-oplossingen die worden ondersteund door meer dan 100 jaar expertise in brandbeveiliging. AquaMist biedt een breed scala aan systemen om u de meest geschikte brandbestrijdingsoplossing te bieden om mensen en eigendommen te helpen beschermen tegen een breed scala aan brandrisico’s.

U kunt alle informatie lezen in de brochure. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.