U bevindt zich hier:

Installatie

Over ons

Van Ginkel Groep is gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid. Wij adviseren, ontwerpen, leveren en onderhouden brandblus- en brandmeldinstallaties. Daarnaast zijn we ook in staat om inbraakbeveiliging, CCTV en de toegangscontrole te integreren in een totaal beveiligingspakket. Naast de aanzienlijke besparing van onnodige overhead, alles wordt immers bij één organisatie ondergebracht, zijn onze opdrachtgevers vooral verzekerd van een hoogwaardig en doordacht beveiligingsplan, een transparante en overzichtelijke aanpak van het project en een systeem dat perfect aansluit op het bedrijf en de organisatie.

Van Ginkel levert een breed assortiment aan producten en diensten op het gebied van brandveiligheid. Van Ginkel is een betrouwbare en gekwalificeerde partner om de brandveiligheid van bedrijf of project tot in de puntjes te verzorgen. Uiteraard kunt u ons benaderen als leverancier van hoogwaardige producten, maar Van Ginkel kan meer dan alleen aanleveren. Bij diverse grootschalige projecten was van Ginkel betrokken als adviseur op het gebied van brandveiligheid, ontwerpen we meerdere malen een totaalplan voor de brandveiligheid en zijn we gekwalificeerd om bestaande installaties te keuren en te controleren op effectiviteit. We zijn nergens te groot voor, maar er is ook geen project te groot voor Van Ginkel!

Neem vrijblijvend contact op met onze verkoop afdeling voor meer informatie over onze producten en diensten op het gebied van brandveiligheid!

 

Ginkel groep - vacatures

Van Ginkel levert meer dan alleen producten

Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Interne begeleiding door ervaren projecteringsdeskundige, van offertestadium tot aan oplevering.
  • Professionele ondersteuning tijdens ontwikkelingsfase
  • Ontwerp van brandweerpanelen o.b.v. geleverde installatieplattegronden (bij voorkeur digitaal)
  • Ondersteuning bij installatie door technicus / inbedrijfsteller of projecteringsdeskundige.
  • Oplevering in het bijzijn van technicus / inbedrijfsteller of projecteringsdeskundige.
  • Onze eigen servicedienst is 24-uur per dag bereikbaar en wordt aangestuurd door een hoofdservice.
  • Productontwikkeling door onze productmanagers.
  • Naast de op deze website gepresenteerde producten leveren wij ook sprinkler meldcentrales en kanaalventilatiemelders.