Aquamist

U bevindt zich hier:

AquaMist Water Mist Fire Protection Solutions

Bij het ontwerpen van een brandbeveiligingssysteem is het de uitdaging om de juiste oplossing te kiezen die bij het risico past. Wij hebben een breed assortiment brandbeveiligingsproducten, waaronder sprinklers, reinigingssystemen, watermist en andere.

Een uitgebreide reeks oplossingen

Het AquaMist-productassortiment omvat wereldwijd goedgekeurde Watermist-oplossingen die worden ondersteund door meer dan 100 jaar expertise in brandbeveiliging. AquaMist biedt een breed scala aan systemen om u de meest geschikte brandbestrijdingsoplossing te bieden om mensen en eigendommen te helpen beschermen tegen een breed scala aan brandrisico’s. De gegenereerde fijne waternevel is bedoeld om branden te blussen of brandgroei in een vroeg stadium te beperken, afhankelijk van het te beschermen bedrijfsmiddel. AquaMist kan helpen bij het bieden van effectieve koeling en brandbestrijding bij solide, diepgewortelde branden zoals meubels, papier en kabels (klasse A).

Bij branden zoals smeermiddelen of brandstoffen (klasse B) of bakoliën (klasse F) kan AquaMist hulp bieden bij het blussen en voorkomen van herontbranding. AquaMist kan helpen bij het koelen van de omgeving, waardoor de verspreiding van vuur wordt beperkt. De voordelen van het AquaMist-systeem zijn onder meer een vermindering tot vijf keer in het benodigde water (in vergelijking met standaard sprinklersystemen), terwijl een superieure controle wordt geboden op toepasselijke Klasse A-, B- en F-branden.

Getest en goedgekeurd
AquaMist-systemen zijn een veelzijdige en zeer efficiënte hulpbron, met unieke nozzles die zijn ontworpen en uitvoerig getest om u te helpen beschermen tegen een breed scala aan brandrisico’s.

Download brochure

Download Aquamist brochure

Het AquaMist-productassortiment omvat wereldwijd goedgekeurde Watermist-oplossingen die worden ondersteund door meer dan 100 jaar expertise in brandbeveiliging. AquaMist biedt een breed scala aan systemen om u de meest geschikte brandbestrijdingsoplossing te bieden om mensen en eigendommen te helpen beschermen tegen een breed scala aan brandrisico’s.

U kunt alle informatie lezen in de brochure. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.