Aquamist

U bevindt zich hier:

Toepassing Datacentra

Digitale integriteit is een cruciaal aspect van commerciële organisatorische activiteiten over de hele wereld. Dergelijke organisaties vertrouwen hun digitale gegevens toe aan datacenters om deze essentiële informatie te verwerken, beheren en opslaan. De belangrijkste zorg voor deze organisaties is bedrijfscontinuïteit; bedrijven zijn afhankelijk van datacenter-informatiesystemen om hun activiteiten uit te voeren. De bedrijfsactiviteiten kunnen worden aangetast of volledig inactief worden als een systeem niet meer beschikbaar is. Het is essentieel om een ​​betrouwbare infrastructuur te bieden voor activiteiten op het gebied van digitale informatietechnologie, om de kans op verstoring te minimaliseren.

Informatiebeveiliging is ook een punt van zorg, en daarom moet een datacenter een veilige omgeving.

bieden die de kans op een inbreuk op de beveiliging minimaliseert. Een datacenter moet daarom hoge standaarden hanteren om de integriteit en functionaliteit van zijn gehoste computeromgeving te waarborgen. Dit wordt bereikt door redundantie van mechanische koel- en voedingssystemen (inclusief noodstroomgeneratoren) die het datacenter bedienen, samen met glasvezelkabels.

Een datacenter is een faciliteit die wordt gebruikt om computersystemen en bijbehorende componenten, zoals telecommunicatie- en opslagsystemen, onder te brengen. Het omvat over het algemeen redundante of noodstroomvoorzieningen, redundante datacommunicatieverbindingen, omgevingscontroles (bijv. Airconditioning, brandbestrijding) en verschillende beveiligingsapparatuur. Grote datacenters zijn operaties op industriële schaal die evenveel elektriciteit verbruiken als een kleine stad.

De echte waarde van een datacenter ligt in de gegevensactiva die het beheert, evenals in de feitelijke structuur zelf. Data vormen het fundament van de bedrijven die het centrum gebruiken, of ze nu zelf ook eigenaar zijn van de constructie of dat het een colocatiefaciliteit is.

In een omgeving met dergelijke hoeveelheden bedrijf kritische informatie en een faciliteit die aanzienlijke investeringen door of ter ondersteuning van gegevenseigenaren vertegenwoordigt, is het essentieel om deze te beschermen tegen brandgevaar.

Download brochure

Download Aquamist brochure

Het AquaMist-productassortiment omvat wereldwijd goedgekeurde Watermist-oplossingen die worden ondersteund door meer dan 100 jaar expertise in brandbeveiliging. AquaMist biedt een breed scala aan systemen om u de meest geschikte brandbestrijdingsoplossing te bieden om mensen en eigendommen te helpen beschermen tegen een breed scala aan brandrisico’s.

U kunt alle informatie lezen in de brochure. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.