Service en onderhoud

U bevindt zich hier:

Onderhoud brandmeldinstallatie

Van Ginkel Beheer en Onderhoud BV

Van Ginkel Beheer en Onderhoud BV voert de lopende onderhoudscontracten uit binnen ons bedrijf. Binnen de onderhoud tak is er nog steeds een nauwe samenwerking met de project uitvoeringen van Van Ginkel Groep betreffende branddetectie- en ontruimingsalarm installaties en ook met Sprinklerservices Europoort betreffende sprinklerinstallaties.

De nauwe samenwerking draagt er aan bij dat de correcte informatie van de verschillende opgeleverde brandbeveiliging systemen adequaat overgedragen worden naar de onderhoud tak. Daardoor is het voor het onderhoud team snel duidelijk uit welke systemen en componenten de installaties zijn opgebouwd zijn.

Voor u kunnen wij verschillende beveiliging installaties in onderhoud nemen waaronder de brandmeld installatie, de ontruiming alarminstallatie, sprinklermeld systeem maar ook waar nodig het inbraakalarm en CCTV systeem.

Bij het onderhoud stemmen wij het werk in overleg met u als klant dusdanig af dat de impact van het onderhoud een minimaal effect heeft op uw bedrijfsvoering. Naast het onderhoud voert het team ook werkzaamheden uit welke naar voren kunnen komen tijdens of na onderhoudswerk zoals rest punten. Deze overleggen wij vooraf met u als klant alvorens deze snel op te volgen zodat de rest punten opgelost kunnen worden.

Ook kunnen wij de begeleiding voor inspecties en certificering voor u uitvoeren. En uiteraard kunnen wij de periodieke beheerders OP taken voor u uitvoeren zodat dit op correcte wijze conform de regelgeving uitgevoerd wordt.

Onze Business Unit Van Ginkel Beheer en Onderhoud BV is gespecialiseerd in het onderhouden van brandmeld- en ontruiming alarminstallaties. Tevens onderhouden wij sprinklermeld installaties voor het gehele traject van onderhoud tot en met certificering.

Fireclass, Kentec, Protec Brandmeld installaties
Fireclass, Kentec, Protec Brandmeld installaties

Wij voeren onderhoud uit aan verschillende merken en systeem types brandmeld installaties. Al dan niet gecombineerd met een ontruiming alarminstallatie. Tevens kunnen wij het onderhoud uitvoeren waar een integratie voorzien is met een sprinkler installatie zoals middels een sprinkler meldpaneel.

Inbraak & CCTV Installaties
Inbraak & CCTV Installaties

Daar waar nodig en gevraagd kunnen wij het bij het reguliere brandmeld onderhoud tevens eventueel aanwezige en gekoppelde systemen zoals CCTV camera systemen of Inbraak alarm systemen meenemen in het onderhoud pakket.

Systeem Inspecties en Certificering
Aanpassingen aan bestaande installaties

Eerder geleverde installaties hebben op den duur kleine of grotere aanpassingen nodig bijvoorbeeld door verbouwingswerk op locatie. Dit soort systeem aanpassingen kan tot een bepaalde hoogte uitgevoerd worden door ons onderhoudsteam.

Beheerders OP Taken
Beheerders OP Taken

Regelgeving vereist het uitvoeren van diverse beheerders OP taken en het bijhouden van dit werk in een logboek. Mocht u dit niet in eigen beheer willen doen of beschikt u niet over een opgeleid persoon dan kunnen wij u dit werk uit handen nemen en als onderdeel van het onderhoudscontract meenemen.

Trainingen, Cursussen en Opleidingen
Trainingen, Cursussen en Opleidingen

Voor de eigenaar dan wel gebruiker van de locatie dient er een beheerder aangesteld te worden welke de periodieke OP beheerderstaken uitvoerd. Wij bieden hiervoor verschillende trainingen, cursussen en opleiding aan.

Nul-metingen, Inspectie & Certificering
Nul-metingen, Inspectie & Certificering

Bestaande systemen die in onderhoud zijn daarvoor kunnen wij u ook de begeleiding voor inspectie en certificering uit handen nemen. Daarbij onderhouden wij het contact met het inspectie bureau of certificering instantie.

Neem contact op met Van Ginkel Groep

Voor meer informatie over onze producten of diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wilt u ons liever bellen? Dat kan via +31 (0)181 212 100. Wij staan u graag te woord.