Aquamist

U bevindt zich hier:

Toepassing Gebouwen

AquaMist® Ultra Low Flow (ULF) watermist brandblussystemen

Duurzame, veilige en efficiënte brandbestrijding, ontwikkeld voor de bescherming van gebouwen
Mensen laten hotels, kantoren en universitaire voorzieningen tot leven komen. Het zijn ze waaraan u denkt wanneer u het veiligste en meest efficiënte brandblussysteem kiest.

VdS-goedgekeurde AquaMist® ULF-systemen bieden superieure brandbestrijding door watermist onder lage druk. De innovatieve techniek en het effectieve ontwerp van AquaMist® ULF-systemen stellen u in staat om minder water te gebruiken om uw gebouw te beschermen dan traditionele sprinklersystemen zonder in te boeten aan prestaties. Onze systemen zijn voorzien van een reeks mondstukken om te helpen beschermen tegen verschillende brandrisico’s.

AquaMist® ULF- sprinklers zijn:

  • Milieuvriendelijk. De interne diffuser van onze sprinklers produceert een fijne waternevel die minder water verbruikt dan een traditioneel sprinklersysteem. Omdat ze geen gevaarlijke chemicaliën gebruiken, zijn ze veilig voor mens en milieu.
  • Geschikt voor uw wensen. Onze speciaal ontworpen sprinklers zijn ideaal voor de bescherming van gebouwen en accommodatieruimten. Ze minimaliseren waterschade aan het interieur van uw gebouw omdat ze minder water verbruiken.
  • Door derden getest en goedgekeurd. Onze sprinklers zijn uitvoerig getest. AquaMist® ULF AM34 en AM28 sprinklers zijn VdS-goedgekeurd en de AM30 is VdS-goedgekeurd bij gebruik als onderdeel van een speciaal ontwikkeld lagedruksysteem voor natte leidingen.
Download brochure

Download Aquamist brochure

Het AquaMist-productassortiment omvat wereldwijd goedgekeurde Watermist-oplossingen die worden ondersteund door meer dan 100 jaar expertise in brandbeveiliging. AquaMist biedt een breed scala aan systemen om u de meest geschikte brandbestrijdingsoplossing te bieden om mensen en eigendommen te helpen beschermen tegen een breed scala aan brandrisico’s.

U kunt alle informatie lezen in de brochure. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.