Service en onderhoud

U bevindt zich hier:

Brandbeveiliging scheepvaart

Ginkel groep - vacatures

Van Ginkel Marine Service

Binnen Van Ginkel is een speciale business unit welke zich bezighoudt met de scheepvaart en offshore industrie. Binnen de scheepvaart en offshore komen complexe vraagstukken aan de orde waaronder het projecteren van de juiste detectoren, het toepassen van de juiste apparatuur geschikt voor de vaak explosie gevaarlijke omgevingen als ook het integreren van alle Fire & Gas detectie componenten tot een compleet geïntegreerd systeem. Het systeem kan opgebouwd worden met als basis een samengebouwd branddetectie en gas detectie paneel als ook met als basis een PLC. Afhankelijk van de benodigde aantallen I/O (inputs / outputs) en Cause & Effect logica kunnen onze engineers de beste oplossing ontwerpen voor uw project. Het systeem kan ontworpen worden met een interface naar een bestaand management systeem of voorzien worden met een eigen grafisch management systeem. De uitvoering hiervan zal in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever worden samengesteld.

Voor onze Marine & Offshore projecten passen wij materialen toe van de fabrikanten welke gespecialiseerd zijn in het fabriceren van zeer degelijke en top kwaliteitsproducten. Dit om te waarborgen dat het systeem welke wij ontwerpen zal voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan veiligheid systemen voor brand- en gas detectie.

Het is van groot belang om zowel de veiligheid van het personeel bij de projectlocatie alsmede de aanwezig zijnde installaties te beschermen in het geval van een calamiteit. Dan is het letterlijk van levensbelang dat een mogelijke brand of gas lekkage zo snel mogelijk gedetecteerd gaat worden.

Wij leveren vlammen melders, gas melders, hand melders, alarmgevers, signalering units en panelen van diverse gerenommeerde merken met onder andere: Tyco, Det-tronics, Spectronics, Simtronics, MEDC, Siemens, etc. Hierdoor zijn nwij flexibel inzetbaar en kunnen zowel compleet nieuwe installaties leveren maar ook uitbreidingen op reeds bestaande installaties met toepassing van de reeds aanwezige fabricaten.

Over van Ginkel Groep

PBS Signalco / FAST 2000 Brandmeld installaties

Op de locaties waar onder andere PBS Signalo en/of FAST2000 type brandmeld installatie zijn geïnstalleerd kunnen wij deze systemen aanpassen, onderhouden of compleet vervangen. Uiteraard hebben wij ook mogelijkheden om andere fabrikaat systemen te leveren.

Wat is het belang van goede brandbeveiliging

PLC Systemen met volledige systeem integratie

Wij hebben de kennis in huis om projecten te engineeren op basis van een PLC systeem. Hierbij te denken aan bijvoorbeeld het Siemens S7 PLC systeem. PLC systemen zijn uitermate geschikt voor de complexere projecten met veel I/O en bijbehorende logica en sturingen.

Fire & Gas detectie systemen en melders

Voor de Olie en Gas industrie zowel onshore als offshore maar ook in de petrochemische industrie komen Fire & Gas systemen veelvuldig voor. Als bedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan oplossingen voor het detecteren van gassen en branden waaronder gas detectors, vlam melders, hitte melders, et cetera.

Ginkel groep - vacatures

Fire Protection / Brandblus installaties

Novec 1230 is een schoon type blus gas en tevens zeer goed toepasbaar in de scheepvaart en/of offshore markt. Het gas geeft geen schade aan de ozonlaag en geeft geen schade aan elektronica. Het blus vermogen van Novec is aanzienlijk groter dan standaard CO2 gas. En Novec heeft minder installatie ruimte nodig. Ideaal voor de machinekamer.

Offshore / Scheepvaart Onderhoud & Service

Wij bieden een hoge graad van service voor de scheepvaart en offshore markt. Hierbij beschikken wij over verschillende specialisten die voorzien zijn van de juiste papieren om offshore werk uit te gaan voeren voor u als klant. Zowel voor Brand- en Gas detectie systemen als vele andere systemen kunnen wij het service / onderhoudswerk voor u uitvoeren.

assortiment

Akoestisch Gaslek detectie op ultrasoon basis

Een speciale categorie gas detectoren zijn de accoustische gaslek detectoren. De detectoren reageren op gas lekkage en het unieke geluid dat een lekkage van ‘gas onder druk’ produceert. Een accoustisch gaslek detector kan zowel onshore als offshore toegepast worden. Deze melders zijn bijvoorbeeld ongevoelig voor de windrichting en reageren accuraat.