U bevindt zich hier:

Assortiment

Ons uitgebreide assortiment en onze omvangrijke kennis en ervaring op het gebied van brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, CCTV en toegangscontrole brengen significante meerwaarde met zich mee. Want naast het ontwerpen en leveren van individuele systemen zijn we ook in staat om bijvoorbeeld de brandbeveiligingsinstallatie, de inbraakbeveiliging, het CCTV-systeem en de toegangscontrole te integreren in een totaal beveiligingspakket. Naast de aanzienlijke besparing van onnodige overhead, alles wordt immers bij één organisatie ondergebracht, zijn onze opdrachtgevers vooral verzekerd van een hoogwaardig en doordacht beveiligingsplan, een transparante en overzichtelijke aanpak van het project en een systeem dat perfect aansluit op het bedrijf en de organisatie.

Van Ginkel levert een breed assortiment aan producten en diensten op het gebied van inbraakbeveiliging. Van Ginkel is een betrouwbare en gekwalificeerde partner om de inbraakbeveiliging van bedrijf of project tot in de puntjes te verzorgen. Uiteraard kunt u ons benaderen als leverancier van hoogwaardige producten, maar Van Ginkel kan meer dan alleen aanleveren. Bij diverse grootschalige projecten was van Ginkel betrokken als adviseur op het gebied van inbraakbeveiliging, ontwerpen we meerdere malen een totaalplan voor de inbraakbeveiliging en zijn we gekwalificeerd om bestaande installaties te keuren en te controleren op effectiviteit. We zijn nergens te groot voor, maar er is ook geen project te groot voor Van Ginkel!

Neem vrijblijvend contact op met onze verkoop afdeling voor meer informatie over onze producten en diensten op het gebied van inbraakbeveiliging!

Van Ginkel is officieel vertegenwoordiger van: Vesda Aspiratiesysteem & List Sensorkabel.

assortiment

U kunt bij ons terecht voor:

  • Interne begeleiding door ervaren projecteringsdeskundige, van offertestadium tot aan oplevering.
  • Professionele ondersteuning tijdens ontwikkelingsfase
  • Ontwerp van brandweerpanelen o.b.v. geleverde installatieplattegronden (bij voorkeur digitaal)
  • Ondersteuning bij installatie door technicus / inbedrijfsteller of projecteringsdeskundige.
  • Oplevering in het bijzijn van technicus / inbedrijfsteller of projecteringsdeskundige.
  • Onze eigen servicedienst is 24-uur per dag bereikbaar en wordt aangestuurd door een hoofdservice.
  • Productontwikkeling door onze productmanagers.
  • Naast de op deze website gepresenteerde producten leveren wij ook sprinkler meldcentrales en kanaalventilatiemelders.